Zonnepanelen kopen

Overweeg jij de aanschaf van zonnepanelen? Mooi, bij Astra Solar ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk jouw zonnepanelen leverancier. Met het kopen van zonnepanelen draag je bij aan een duurzame toekomst voor Limburg en de rest van de wereld. Maar ook voor je eigen portemonnee is het investeren in zonnepanelen zeer interessant. Je profiteert namelijk direct van groene stroom en korting op je energierekening. Wil je weten welke winst jij uit zonnepelen kunt halen? Doe dan nu de dakcheck:

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?

Gratis, snel en
vrijblijvend!

Waarom zonnepanelen kopen?

Voordelen zonnepanelen

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hier een aantal voordelen het kopen van zonnepanelen op een rij gezet:

Vanaf het moment dat je zonnepanelen plaatst, begin je direct met het opwekken van energie en zal je energierekening flink worden gereduceerd. Wek je meer op dan je verdient? Dan lever je automatisch terug aan het net! Een aantal jaren later heb jij je panelen al terugverdiend en kun je nog jarenlang zorgeloos genieten van gratis duurzame energie.

Bij de investering in zonnepanelen in Limburg krijg je van de staat de verschuldigde btw over de materialen en de installatiekosten terug. Dit scheelt maar liefst 21% korting op het totaalbedrag.

Wanneer je kiest voor de plaatsing van zonnepanelen in Limburg draag je, naast het vullen van je eigen portemonnee, ook bij aan een betere toekomst. Zo bouw je samen met ons aan een betere wereld, ook voor de volgende generaties.

Bij het plaatsen van zonnepanelen stijgt de waarde van je woning direct. Het opwekken van groene stroom zorgt voor een verhoogde energiezuinigheid waardoor ook het energielabel van je woning in waarde stijgt.

Met onze handige app kun jij op elk moment monitoren wat de prestaties zijn van je zonnepanelen. Zo kun je heel specifiek zien wat de zonnepanelen per dag opleveren, maar ook wat je jaarrendement is.

Premium zonnepanelen

Shingled Technology

Diepzwarte uitstraling met een krachtig vermogen door Shingled Technology.

25 jaar productgarantie

25 jaar lang garantie op de zonnepanelen & 5 jaar garantie op de installatie.

25 jaar opbrengstgarantie

25 jaar garantie op de energie opbrengst.

Rendement

Onze omvormers

De gelijkstroom (DC) die door zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt door een omvormer omgezet in wisselstroom (AC). Deze wisselstroom is geschikt voor het gebruik in huizen, of om terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Astra Solar gaat voor een maximaal rendement en daarom kiezen wij uitsluitend voor de beste kwaliteit omvormers van gerenommeerde fabrikanten als SolarEdge en GoodWe. Dit zijn dé topmerken voor omvormers, en dat betekent A-kwaliteit producten die garant staan voor een hoog rendement.

Solaredge

Marktleider

De Europese marktleider op het gebied van omvormers.

Smart Energy

De omvormer monitort en beheert de productie van zonne-energie.

Service

Research & Development + service en onderhoud in Nederland.

Garantie

12.5 jaar garantie op de SolarEdge omvormers en 25 jaar garantie op de optimizers.

GoodWe

Award Winning

GoodWe is de Award Winning omvormer voor uitstekende efficiëntie.

Garantie

10 jaar garantie op de GoodWe omvormers.

Service

Nederlandse service & onderhoud.

Smart Functies

Verbind de omvormer
via de GoodWe App voor Real Time Monitoring.

Video afspelen

AstraSolar

Meer dan enkel
geld besparen.

Bij Astra Solar vinden we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en dragen dan ook graag een steentje bij aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Astra Solar neemt graag het voortouw en gaan we samen op weg naar een duurame toekomst met zonnepanelen.

Bij Astra Solar geloven we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. Duurzaamheid is geen vrijblijvendheid, maar bittere noodzaak. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven. Om ons klimaat te redden, is er geen tijd te verliezen. Het roer moet om. Astra Solar neemt graag het voortouw. Samen op weg naar een fossielvrije toekomst.

Met meer dan 10+ jaar ervaring in de Solar branche staan wij
naast de beste producten ook garant voor de beste service.
Want onze klant staat altijd centraal. We reageren snel en
adequaat op eventuele vragen. De specialisten van Astra Solar
zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Bij Astra Solar ontzorgen we je in het volledige proces. We denken mee over de soort en hoeveelheid zonnepanelen die geplaatst worden en over wat je terugverdientijd is. Daarnaast zorgen wij voor een zorgeloze plaatsing met producten van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

We werken enkel met A-merken zonnepanelen die decennialang mee gaan: het beste van het beste als het om duurzame energie gaat. Met minder nemen we geen genoegen. Vooral op de lange termijn zijn de panelen van Astra Solar de beste investering.

De moderne zwarte look van onze zonnepanelen zorgen tevens voor een mooie uitstraling en dragen daarmee bij aan de uitstraling van je woning.

Ervaringen

Ontdek wat onze klanten vertellen.

4.5/5
img-testimonial
Video afspelen
img-testimonial-hans
Video afspelen

Heeft u een vraag? Bel ons!

Plaats een aanvraag.

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?