Zonnepanelen kopen

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw dak?
Je kunt namelijk direct profiteren van groene stroom en korting op je energierekening.
Ontdek hoeveel jij kunt besparen met Astra Solar! Maak vandaag nog de overstap naar groene energie en investeer in een duurzame toekomst.

Doe dan nu de dakcheck:

Hoeveel bespaar jij met zonne-energie?

Ik heb ook interesse in een:

Maak vandaag de slimme keuze voor een groenere morgen

Waarom zonnepanelen kopen?

Voordelen zonnepanelen

Ontdek de voordelen van zonnepanelen! We hebben speciaal voor jou een aantal onmisbare redenen op een rij gezet waarom investeren in zonnepanelen een slimme keuze is:

Vanaf het moment dat je zonnepanelen plaatst, begin je met het opwekken van je eigen energie en bespaar je flink op je energierekening. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan lever je automatisch terug aan het net! Binnen enkele jaren heb je je investering terugverdiend, waardoor je nog vele jaren kunt profiteren van voordelige energie.

Door gebruik te maken van zonne-energie verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Duurzaamheid betekent zorgen voor elkaar en voor toekomstige generaties.

Bij het plaatsen van zonnepanelen stijgt de waarde van je woning direct. Het opwekken van groene stroom zorgt voor een verhoogde energiezuinigheid waardoor ook het energielabel van je woning in waarde stijgt.

Met onze handige app kun jij op elk moment monitoren wat de prestaties zijn van je zonnepanelen. Zo kun je heel specifiek zien wat de zonnepanelen per dag opleveren, maar ook wat je jaarrendement is.

Met zonnepanelen op je dak ben je minder afhankelijk van externe energieleveranciers en heb je meer controle over je eigen energievoorziening. En profiteer optimaal van je eigen energie in combinatie met een thuisbatterij en/of laadpaal.

Premium zonnepanelen

Met onze hoogwaardige zonnepanelen ben je verzekerd van de allerhoogste opbrengst voor jouw dak voor de lange termijn.

Shingled Technology

Diepzwarte uitstraling met een krachtig vermogen door Shingled Technology.

25 jaar productgarantie

25 jaar lang garantie op de zonnepanelen.

Rendement

Onze omvormers

De gelijkstroom (DC) die door zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt door een omvormer omgezet in wisselstroom (AC). Deze wisselstroom is geschikt voor het gebruik in huizen, of om terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Astra Solar gaat voor een maximaal rendement en daarom kiezen wij uitsluitend voor de beste kwaliteit omvormers van gerenommeerde fabrikanten als SolarEdge en Sungrow. Dit zijn dé topmerken voor omvormers, en dat betekent A-kwaliteit producten die garant staan voor een hoog rendement.

SolarEdge

Marktleider

De Europese marktleider op het gebied van omvormers.

Smart Energy

De omvormer monitort en beheert de productie van zonne-energie.

Service

Research & Development + service en onderhoud in Nederland.

Garantie

12.5 jaar garantie op de SolarEdge omvormers en 25 jaar garantie op de optimizers.

Sungrow

Veiligheid

Vlamboogdetectie in elke residentiële PV-omvormer. 

Smart functies

Verbind de omvormer via de Sungrow App voor Real Time Monitoring. 

Service

Bij de SunGrow omvormer staat Nederlandse service en onderhoud centraal.

Garantie

10 jaar garantie op de SunGrow omvormers.

Zonnepanelen

Combineer voor een slim energiegebruik

Laadpaal

Profiteer van je eigen energie met een laadpaal.
Met een eigen laadpaal thuis kun je profiteren van voordelige laadtarieven. Maak van je oprit een slimme investering terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Thuisbatterij

Optimaliseer je duurzame energie met batterij.
Bespaar op energiekosten en geniet van energieopslag met een thuisbatterij. Neem de controle over je energierekening met onze thuisbatterijen.

Video afspelen

Astra Solar

Meer dan enkel
geld besparen.

Bij Astra Solar geloven we sterk in de kracht van zonne-energie. Het is niet alleen een investering in je eigen toekomst, maar ook een bijdrage aan een duurzamere wereld voor ons allemaal. We zijn ervan overtuigd dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om bij te dragen aan het behoud van onze planeet.

Met zonne-energie kunnen we samen een positieve impact maken op het milieu en de generaties na ons. Bij Astra Solar zetten we ons in om deze visie werkelijkheid te maken, en nodigen we jou uit om met ons mee te gaan op weg naar een duurzame toekomst.

Met meer dan 10+ jaar ervaring in de Solar branche staan wij naast de beste producten ook garant voor de beste service. Want onze klant staat altijd centraal. We reageren snel en adequaat op eventuele vragen. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Bij Astra Solar ontzorgen we je in het volledige proces. We denken mee over de soort en hoeveelheid zonnepanelen die geplaatst worden en over wat je terugverdientijd is. Daarnaast zorgen wij voor een zorgeloze plaatsing met producten van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

We streven naar excellentie in alles wat we doen, van onze hoogwaardige producten tot onze vakkundige installaties. Bij Astra Solar werken we alleen met A-merken die bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. We maken geen compromissen als het gaat om kwaliteit en geloven dat dit op de lange termijn de beste investering is voor onze klanten.

Onze moderne zwarte zonnepanelen combineren een eigentijds design met duurzaamheid, waardoor ze niet alleen een esthetische meerwaarde bieden voor je woning, maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wacht niet langer en zet de stap naar
een slimme
 toekomst!

Heb je een vraag? Bel Ons!

Plaats een aanvraag.

Ervaringen

Ontdek wat onze klanten vertellen.

4.5/5
img-testimonial
Video afspelen
img-testimonial-hans
Video afspelen

Besparing berekenen

Offerte aanvraag

Ik heb ook interesse in een: