Slimme laadoplossingen

Astra Solar heeft slimme energieoplossingen die de manier waarop je omgaat met elektrisch rijden en energievoorziening veranderen. Met je eigen laadpaal kan je makkelijk en voordelig thuis je auto opladen. 

Ontdek onze geavanceerde laadoplossingen en neem de controle over je elektrische voertuig. Wij geloven in maatwerk en staan klaar om samen met jou de perfecte laadpaaloplossing te vinden die naadloos aansluit op jouw behoeften en levensstijl.

Waarom een laadpaal thuis?

Voordelen laadpaal

Stap de toekomst van elektrisch rijden vol vertrouwen tegemoet! De laadpaal is de sleutel tussen je elektrische voertuig en je energie huishouden. Wat als je ’s avonds gewoon thuis kunt komen, je auto kunt aansluiten op je eigen laadpaal en de volgende ochtend klaar bent voor vertrek met een volle accu? Thuis opladen is niet alleen handig, het bespaart je ook tijd en geld. 

Laad je elektrische voertuig gemakkelijk thuis op. Thuis opladen bespaart tijd, omdat je je voertuig ’s nachts of op momenten die jou goed uitkomen kunt opladen, zonder enige extra wachttijd.

Thuis opladen is aanzienlijk goedkoper dan bij een openbare laadstation. Bovendien kan het combineren van thuisladen met je zonnepanelen en/of batterijopslag nog meer financiële voordelen bieden.

Je hebt de zekerheid dat je altijd toegang hebt tot een oplaadpunt, zonder te hoeven wachten op beschikbaarheid bij openbare laadstations. Je kunt de laadpaal aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Het installeren van een laadpaal thuis kan de waarde van je huis verhogen. En met je zonnepanelen laad je goedkoop zonne-energie. Hierdoor verhoog je je verbruik en verkort je de terugverdientijd van je zonne-energiesysteem.

Persoonlijk Advies

Welke laadpaal je nodig hebt, kan afhangen van een aantal factoren. Onze adviseur zal samen met jou kijken naar de perfecte laadpaaloplossing die aansluit op jouw behoeften en levensstijl. Zodat je verzekerd bent van de beste keuze voor jouw situatie

Wij verzorgen alles, van advies tot installatie. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Vakkundige Installatie

Na het kiezen van de perfecte laadpaal, plannen we een installatiedatum die u het beste uitkomt.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vlotte en professionele installatie van uw laadpaal.

Zij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. 

Dit zorgt ervoor dat de door ons geïnstalleerde laadpalen niet alleen nu, maar ook in de toekomst, betrouwbaar en effectief blijven functioneren. 

Thuis Laden

Zodra je laadpaal geïnstalleerd is, volgt er een korte uitleg over de laadpaal en de app en daarna kan het laadplezier beginnen!

Je laadpunt is altijd beschikbaar en je vertrekt voortaan met een volle accu.

Je kunt nu genieten van het gemak van thuis opladen – simpelweg je voertuig aansluiten en het laadproces start automatisch. 

 

Astra Solar

Slim combineren,
zonnepanelen en een batterij

Combineer jouw laadpaal met onze hoogwaardige zonnepanelen en batterijopslagoplossingen.

Dit stelt je in staat om jouw elektrische voertuig op te laden met schone energie die je zelf hebt opgewekt, en om overtollige energie op te slaan voor later gebruik. Het resultaat? Lagere energiekosten, minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een groenere toekomst voor jou en het milieu.

Zo ben je altijd 100% verzekerd van een duurzame rit.

Meer weten over batterijopslag?

Optimaliseer je energiegebruik.

Investeren in kwaliteit voor vandaag én een duurzame toekomst.

Astra Solar

Volledig ontzorgd

Bij Astra Solar begrijpen we het belang van gemak, financiële voordelen en efficiëntie, en daarom bieden we hoogwaardige laadpalen voor jouw elektrische voertuig.

Ben je niet zeker over welke laadpaal het beste past bij jouw huishouden? Onze adviseurs staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij we in alle rust jouw vragen beantwoorden en samen op zoek gaan naar de perfecte laadpaaloplossing voor jouw situatie.

Ervaringen

4.5/5

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar
een 
groenere en voordeligere toekomst!

Heb je een vraag? Bel ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan