Over Astra Solar

Innovatief

Klimaatbewust

Mensbewust

Kwaliteitsbewust

Onze kernwaarden

Innovatief

Astra Solar is jouw specialist in duurzame energie. Een stabiele en betrouwbare partner in een snel veranderende wereld. Als zusterbedrijf van Xperal, dat sinds 2014 grootzakelijke klanten in heel Zuid-Nederland voorziet van duurzame zonne-energie, zijn we gewend om voorop te lopen en het verschil te maken. Met diezelfde pioniersdrang zet Astra Solar sinds 2022 de lijnen uit in de particuliere solarmarkt.

Klimaatbewust

Bij Astra Solar vinden we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. Dát is wat ons elke dag drijft. Onze medewerkers zijn de ambassadeurs van een betere wereld. Duurzaamheid is geen vrijblijvendheid, maar bittere noodzaak. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven.

Het Klimaatakkoord van Parijs heeft de stip op de horizon gezet: in 2050 moet ons land energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie opwekken als verbruiken. Dat gaat lukken als iedereen meedoet. Om ons klimaat te redden, is er geen tijd te verliezen. Het roer moet om. Astra Solar neemt graag het voortouw.

Mensbewust

Bij Astra Solar staan naast het klimaat ook de mens op 1. Dat betekent dat we zorgen uit handen nemen en jou als klant transparant door het hele proces leiden. Van de aanvraag van zonnepanelen tot en met de installatie op het dak laten we niets aan het toeval over.

In heldere taal en zonder poespas leggen we uit wat zonne-energie oplevert en welke besparingsmogelijkheden er nog meer zijn. We luisteren aandachtig naar je persoonlijke wensen en vertalen die in een eerlijk aanbod. Daarbij staan we garant voor een veilige uitvoering. We reageren snel en adequaat op eventuele vragen en/of klachten. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Kwaliteitsbewust

Enkel A-merken

We bewegen mee met de moderne techniek en de behoeften van deze tijd. Voor Astra Solar is alleen het beste goed genoeg. Dat betekent dat we uitsluitend met vakmensen werken.

Klimaatgedreven professionals met grondige kennis van de solarmarkt die precies weten hoe je veilig werkt op een dak en in de meterkast. Experts die begrijpen dat jij als klant alleen baat hebt bij een A-merk, hoogwaardige producten die passen bij je persoonlijke wensen.

0

zonne-panelen geplaatst

0

jaar ervaring

2

tevreden klanten

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar
een 
groenere en voordeligere toekomst!

Heb je een vraag? Bel ons!

Plaats een aanvraag.

Ervaringen

Ontdek wat onze klanten vertellen.

4.5/5
img-testimonial
Video afspelen
img-testimonial-hans
Video afspelen

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?