Over Astra Solar

Innovatief

Klimaatbewust

Mensbewust

Kwaliteitsbewust

Onze kernwaarden

Innovatief

Bij Astra Solar zijn we toegewijd aan duurzame energieoplossingen. In een wereld die voortdurend verandert, staan we garant voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Als zusterbedrijf van Xperal, dat al sinds 2014 (groot)zakelijke klanten in Nederland voorziet van duurzame zonne-energie, hebben we bewezen dat we voorop kunnen lopen en een positieve impact kunnen maken. We begrijpen dat de wereld van zonne-energie evolueert en we omarmen deze veranderingen.

Met diezelfde pioniersdrang zet Astra Solar sinds 2022 de lijnen uit in de particuliere solarmarkt. Als jouw toegewijde partner in duurzame energie, zijn we er om de voordelen van zonne-energie te brengen en gezamenlijk een positieve impact te creëren op de toekomst van energie.

Klimaatbewust

Wij geloven in een wereld waarin duurzaamheid voorop staat. Onze medewerkers zijn de ambassadeurs van een betere wereld. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven.

Het Klimaatakkoord van Parijs heeft de stip op de horizon gezet: in 2050 moet ons land energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie opwekken als verbruiken. Het is onze overtuiging dat het tijd is voor actie. Bij Astra Solar staan we klaar om het voortouw te nemen.

Wij geloven niet alleen in duurzaamheid, maar ook in duurzaam investering. Een kwalitatieve installatie gaat jarenlang mee, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Mensbewust

Niet alleen het klimaat zetten wij op de eerste plaats, maar ook jou als klant. We begrijpen dat het kiezen van een zonne-energie installatie een belangrijke beslissing is, en daarom nemen we graag alle zorgen uit handen.

Ons proces is transparant, van aanvraag tot de uiteindelijke installatie op je dak. We geloven in duidelijke communicatie. We vertellen je graag wat zonne-energie voor jou kan opleveren en welke besparingsmogelijkheden er nog meer zijn.

Bovendien luisteren we aandachtig naar jouw persoonlijke wensen en vertalen die in een eerlijk aanbod op maat. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we garanderen een zorgvuldige uitvoering. Onze gespecialiseerde teamleden zijn er om je te helpen, op welk moment dan ook.


Kwaliteitsbewust

Continu stemmen wij ons af op de nieuwste technologieën en de veranderende behoeften van onze tijd, altijd strevend naar niets minder dan het allerbeste.

Onze installateurs beschikken over uitgebreide kennis van de solarmarkt en hebben de vaardigheden om veilig en vakkundig op daken en in meterkasten te werken. We begrijpen dat jouw wensen uniek zijn, en daarom bieden we uitsluitend A-merkproducten aan, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een hoog rendement opleveren.

Bij Astra Solar kies je niet alleen voor de beste moderne techniek en duurzame oplossingen, maar ook voor een investering die jarenlang meegaat. 

Ervaringen

Ontdek wat onze klanten vertellen.

4.5/5
img-testimonial
Video afspelen
img-testimonial-hans
Video afspelen

Wacht niet langer en zet de stap naar een groenere toekomst!

Heb je een vraag? Bel ons!

Plaats een aanvraag.

Besparing berekenen

Offerte aanvraag

Ik heb ook interesse in een: