Slimme Thuisbatterij

Sta klaar voor de toekomst van groene energie met onze thuisbatterijoplossingen. Profiteer van lagere energierekeningen, verminder je afhankelijkheid van het net en maximaliseer je gebruik van groene energie.

Investeer slim en neem vandaag nog de stap naar een duurzame energietoekomst en ontdek hoe onze thuisbatterijen jou kunnen helpen.

Waarom een thuisbatterij

Voordelen thuisbatterij

Een energieopslagsysteem voor thuis, ook wel een thuisbatterij genoemd, is een systeem dat overtollige energie die wordt opgewekt, door bijvoorbeeld zonnepanelen, opslaat voor later gebruik. Met een thuisbatterij kun je besparen en nog beter gebruik maken van zonne-energie in huis.

Sla je opgewekte zonne-energie op in een batterij en bespaar op de energiekosten en verhoog het rendement van je zonnepanelen. Een verdienmodel met zelf opgewekte zonne-energie in combinatie met een dynamisch energiecontract.

Beheer je energieverbruik op een slimme manier en verhoog je rendement met zonnepanelen en een thuisbatterij. Denk aan het laden van je elektrische auto en de aansturing van elektrische apparaten.

Een thuisbatterij kan een belangrijke stap zijn in het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Extra opgewekte energie van je zonnepanelen wordt opgeslagen in je thuisbatterij, waardoor je gebruikmaakt van je eigen groene stroom.

Sla zelf opgewekte duurzame energie op voor 24/7 gebruik, verminder de noodzaak om energie in te kopen. Zo kan je je energie inzetten op de momenten dat het nodig is, verminder je afhankelijkheid van de energieleverancier. Hierdoor hoef je minder elektriciteit in te kopen, wat resulteert in kostenbesparingen.

Persoonlijk Advies

Welke thuisbatterij het beste bij jouw situatie past kan afhangen van een aantal factoren. Onze adviseur zal samen met jou kijken naar een passende thuisbatterij die aansluit op jouw behoeften en levensstijl.

Wij verzorgen alles, van advies tot installatie. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Vakkundige Installatie

Astra Solar begrijpt het belang van kwaliteit en veiligheid. Na het kiezen van de perfecte batterij, plannen we een installatiedatum die u het beste uitkomt.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vlotte en professionele installatie van je thuisbatterij.

Zij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. 

Dit zorgt ervoor dat de door ons geïnstalleerde thuisbatterij niet alleen nu, maar ook in de toekomst, optimaal blijft functioneren. 

Energiebeheer

Zodra je thuisbatterij geïnstalleerd is, volgt er een korte uitleg over je nieuwe systeem, en daarna kan het energiebeheer beginnen!

Je huis is voortaan voorzien van efficiënte duurzame energie.

Astra Solar staat garant voor doorlopende ondersteuning, dus mocht je na deze introductie nog vragen hebben, dan zijn onze experts slechts een telefoontje verwijderd.

Combineer

Optimaliseer je energie gebruik

Combineer jouw thuisbatterij met onze hoogwaardige zonnepanelen en een laadpaal.

Dit stelt je in staat om jouw elektrische voertuig op te laden met schone energie die je zelf hebt opgewekt, en om overtollige energie op te slaan voor later gebruik. Het resultaat? Lagere energiekosten, minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een groenere toekomst voor jou en het milieu. Bovendien vormt deze combinatie van technologieën een slimme investering die zichzelf op korte termijn terugbetaalt.

Zo ben je altijd 100% verzekerd van een duurzame rit en een vooruitstrevende keuze die economisch aantrekkelijk is, met langdurige voordelen die jaar na jaar hun waarde bewijzen.

Meer weten over Laadpalen

Optimaliseer je energiegebruik.

Kwaliteit

Volledig ontzorgd

De transitie naar 100% schone energie is binnen handbereik.

Ben je niet zeker over welke batterij het beste past bij jouw huishouden? Onze adviseurs staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij we in alle rust jouw vragen beantwoorden en samen op zoek gaan naar de perfecte thuisbatterij voor jouw situatie.

Samen maken we schone, veilige en betrouwbare energie betaalbaar.

4.9/5
Medewerker Astra Solar Zonnepanelen

Heb je een vraag? Bel ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Besparing berekenen