Zonnepanelen installeren in België?

Bij Astra Solar begrijpen we dat de keuze voor zonnepanelen plaatsen op je dak een belangrijke investering is. Daarom streven we er altijd naar om jou te voorzien van het beste persoonlijke advies, dat volledig is afgestemd op jouw situatie. Onze passie voor zonne-energie heeft ons tot koplopers gemaakt in eigen land. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Wil je ontdekken welk rendement je kunt behalen met zonnepanelen installeren? Doe dan nu de dakcheck en laat ons je helpen bij de eerste stappen richting duurzame energie.

Hoeveel bespaar jij met zonnepanelen?

Gratis, snel en
vrijblijvend!

Zonnepanelen plaatsen in België:

Waarom kiezen voor Astra Solar?

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hier een aantal voordelen het kopen van zonnepanelen bij Astra Solar op een rij gezet:

Profiteer van onze jarenlange expertise in de meest vooruitstrevende energiemarkt van Europa. Bij Astra Solar bieden we de beste prijs-kwaliteit verhouding, met de meest geavanceerde technologieën voor zonne-energie. We streven ernaar om hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden tegen een prijs die voor jou betaalbaar is. 

Of je nu particulier bent of een kleine MKB onderneming hebt (tot 3×80 ampère aansluiting), bij Astra Solar helpen we je aanzienlijk besparen op je energierekening. Onze hoogwaardige zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor je minder afhankelijk wordt van traditionele energiebronnen. Als je meer energie opwekt dan je op een bepaald moment nodig hebt, lever je automatisch elektriciteit terug aan het net. Een aantal jaren later heb jij je panelen al terugverdiend en kun je nog jarenlang zorgeloos genieten van gratis duurzame energie.

Bij Astra Solar hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Wij geloven dat elke klant uniek is, en ons doel is om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. We bieden op maat gemaakt advies, waarbij we aandachtig luisteren naar jouw wensen om de ideale zonnepanelen-installatie voor jou te realiseren. Je kunt op ons rekenen gedurende het gehele proces, van aankoop tot installatie.

Bij Astra Solar bieden we alleen het beste. Onze zonnepanelen zijn van premium kwaliteit en hebben een krachtig vermogen. Wanneer je zonnepanelen wil kopen bij Astra Solar krijg je 25 jaar garantie op je zonnepanelen. Ons ervaren installatie-team zorgt voor het plaatsen van je zonnepanelen, en dit ondersteunen we met een garantie van 5 jaar.

Ons team bestaat uit ervaren professionals met de juiste certificeringen om hoogwaardige installaties te garanderen. Wanneer je voor Astra Solar kiest, kies je voor deskundige installateurs met jarenlange ervaring in de Solarbranche. Daarnaast zijn onze installateurs up-to-date met de nieuwste technologieën en beste praktijken.

Premium zonnepanelen

Shingled Technology

Diepzwarte uitstraling met een krachtig vermogen door Shingled Technology.

25 jaar productgarantie

25 jaar lang garantie op de zonnepanelen & 5 jaar garantie op de installatie.

25 jaar opbrengstgarantie

25 jaar garantie op de energie opbrengst.

Rendement

Onze omvormers

De gelijkstroom (DC) die door zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt door een omvormer omgezet in wisselstroom (AC). Deze wisselstroom is geschikt voor het gebruik in huizen, of om terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Astra Solar gaat voor een maximaal rendement en daarom kiezen wij uitsluitend voor de beste kwaliteit omvormers van gerenommeerde fabrikanten als SolarEdge en SunGrow. Dit zijn dé topmerken voor omvormers, en dat betekent A-kwaliteit producten die garant staan voor een hoog rendement.

Solaredge

Marktleider

De Europese marktleider op het gebied van omvormers.

Smart Energy

De omvormer monitort en beheert de productie van zonne-energie.

Service

Research & Development + service en onderhoud in Nederland.

Garantie

12.5 jaar garantie op de SolarEdge omvormers en 25 jaar garantie op de optimizers.

SunGrow

Veiligheid

Vlamboogdetectie in elke residentiële PV-omvormer. 

Smart functies

Verbind de omvormer via de Sungrow App voor Real Time Monitoring. 

Service

Bij de SunGrow omvormer staat Nederlandse service en onderhoud centraal.

Garantie

10 jaar garantie op de SunGrow omvormers.

Video afspelen

Astra Solar

Persoonlijk advies,
Service op maat.

Bij Astra Solar vinden we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en dragen dan ook graag een steentje bij aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Astra Solar neemt graag het voortouw en gaan we samen op weg naar een duurzame toekomst met zonnepanelen.

Bij Astra Solar geloven we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. Duurzaamheid is geen vrijblijvendheid, maar bittere noodzaak. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven. Astra Solar neemt graag het voortouw. Samen op weg naar een fossielvrije toekomst.

Met meer dan 10+ jaar ervaring in de Solar branche staan wij naast de beste producten ook garant voor de beste service. Want onze klant staat altijd centraal. We reageren snel en adequaat op eventuele vragen. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor je klaar.

Bij Astra Solar ontzorgen we je in het volledige proces. We denken mee over de soort en hoeveelheid zonnepanelen die geplaatst worden en over wat je terugverdientijd is. Daarnaast zorgen wij voor een zorgeloze plaatsing met producten van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

We werken enkel met A-merken zonnepanelen die decennialang mee gaan: het beste van het beste als het om duurzame energie gaat. Met minder nemen we geen genoegen. Vooral op de lange termijn zijn de panelen van Astra Solar de beste investering.

De moderne zwarte look van onze zonnepanelen zorgen tevens voor een mooie uitstraling en dragen daarmee bij aan de uitstraling van je woning.

Heb je een vraag? Bel ons!

Kies voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak bij de aanschaf van zonnepanelen in België!

Plaats een aanvraag.

Ervaringen

Ontdek wat onze klanten vertellen.

4.5/5
img-testimonial
Video afspelen
img-testimonial-hans
Video afspelen

Hoeveel bespaart u met zonnepanelen?