Verkoop Binnendienst

Verkoop Binnendienst

6004 RM Weert

Voltijds 38u

Dit ga je doen

Maak jij makkelijk contact met mensen, of dat nu aan de telefoon is of via e-mail? Heb jij ervaring met sales en ben je proactief, klantgericht én ook nog eens administratief sterk? Dan hebben wij een uitdagende baan als verkoop binnendienst voor je in een dynamisch en groeiend bedrijf!


Jij ademt service en zet dat extra stapje al vanuit jezelf. Het contact met klanten geeft je energie. Door jouw commerciële instelling krijg je er energie van om de wensen van onze klant te achterhalen en te vertalen naar een concreet en passend aanbod, die voor iedere klant anders is. Je bent medeverantwoordelijk voor ons klantenportfolio en kent onze doelgroep van binnen en buiten.

Dit ben jij

Astra Solar in 1 minuut

Wat wij jou bieden

Bij Astra Solar komt het beste van meerdere werelden samen. Jarenlange expertise in duurzame energieprojecten en een voorliefde voor techniek combineren we met warmte en gemoedelijkheid. Je werkt in een hecht team, in een dynamische en uitdagende omgeving waarin plezier en ambitie hand in hand gaan. 

We betalen je een prima salaris en bieden je de mogelijkheid iedere dag te leren in een open, eerlijke en directe omgeving. Bij ons kan je een informele bedrijfscultuur verwachten die je stimuleert en motiveert om te werken aan je eigen ontwikkeling. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid die je aankunt.

Ben je verkocht?

Wil jij ook weer vol energie en opgeladen thuiskomen na een dag werk? 

Laten we dan snel eens kennis maken. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.